ÔĽŅ

BCG on Facebook

Next event:
Event
BCG Kamp:

Results VBL
Login:
Wachtwoord:
Sponsor in de kijker
Onze club zou onmogelijk kunnen blijven voortbestaan zonder de financiŽle of materiŽle hulp van onze sponsors. Op deze pagina plaatsen wij op regelmatige basis onze sponsors in de kijker. Kopen bij onze sponsors is ook onze club steunen, aarzel dan ook niet om te vermelden dat je lid of sympathisant bent van onze club, het zal enkel ten goede komen aan de band tussen club en sponsor.

-------------------------------------------------------------------------------

Argenta is een bank- en verzekeringsgroep die zich richt op gezinnen, niet op ondernemingen. Argenta werkt met een uitgebreid net van zelfstandige kantoren, zo ook in Grimbergen, gelegen aan Lagesteenweg 96. Vandaag is Argenta de op vier na grootste bankinstelling in BelgiŽ.

Het Grimbergs kantoor Dierckx bvba straalt de cultuur van Argenta uit: soberheid, zuinigheid, betrouwbaarheid, rechttoe rechtaan communicatie, eerlijke producten en correcte prijzen.

Zo wordt voor de producten gekozen voor eenvoud, transparantie en volume. Argenta biedt ook nog steeds gratis producten aan, zoals de zichtrekening, de debetkaart, de bewaring van effecten op een effectenrekening en de toegang tot het internetbankieren met een gratis Digipass.

Door te werken met lokale bankiers wordt het lokale aspect behouden en staat het personeel steeds tot uw dienst voor op maat gemaakte oplossingen en antwoorden.  Kantoorhouder Peter Dierckx en zijn team staan dan ook steeds paraat om u bij te staan. Klik hier voor meer info over het kantoor.

----------------------------------------------------------------------

Colora Grimbergen steunde onze club een eerste maal met kleuradvies en het nodige materiaal tijdens de renovatie van cafetaria "De Pollepel" tijdens de zomer van 2011. Sinds dat moment is Colora een belangrijke partner voor onze club gebleven.

Winkelmanager Eric Appelmans heeft dan ook een mooie zaak aan de Wolvertemsesteenweg 46 te Grimbergen die momenteel zelfs nog uitgebreid wordt. Uiteraard vind je er alle producten die je nodig hebt voor verf en decoratie maar je krijgt er ook het nodige advies om je verfklus tot een goed einde te brengen.

Bij colora vind je √°lles om je verfklus tot een goed einde te brengen. Je vindt er enkel producten van professionele kwaliteit. Enkel het beste materiaal garandeert immers een geslaagd eindresultaat. Een mooi resultaat bekom je echter niet zomaar. Daar heb je nog twee ontbrekende ingredi√ęnten voor nodig: inspiratie en advies. Want een verf is tenslotte maar een halfafgewerkt product.

Heb je in de winkel vragen rond kleur of wil je wat advies, dan helpen de colora coaches je zeker verder. De colora coach komt zelfs bij jou thuis voor een kleuradvies op maat van jouw huis.

Je hebt last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Je wilt je MDF-keuken een andere kleur geven? Je tuinhuis heeft een nieuwe laag verf nodig? Ook op al je technische vragen hebben de colora coaches het antwoord.

 

Neem snel hier een kijkje vooral info over Colora Grimbergen.

-------------------------------------------------------------------------------

Al meerdere seizoenen kan onze club rekenen op de steun van Keukens Van Camp, gelegen op de Vilvoordsesteensweg 383 in Grimbergen.

Net als onze club viert Keukens Van Camp dit jaar een jubileum: 50 jaar geleden richtte François Van Camp Keukens Van Camp op.

In de beginperiode werd er nog gewerkt vanuit de ateliers te Peutie maar nadien verhuisde de toonzaal naar Grimbergen.

In 2003 heeft zoon Rony Van Camp de zaak overgenomen en werden de activiteiten uitgebreid met het vervaardigen van  dressings en maatkasten.

Wie een keuken van Van Camp aanschaft kiest voor maatwerk, perfecte afwerking en kwaliteit met een persoonlijke aanpak.

De plaatsingsdienst wordt helemaal verzorgd door baas Rony zelf. U bent dus geen nummer of de zoveelste in de rij,u bent een klant met een naam, waar Keuken Van Camp door de professionele aanpak u onmiddellijk te woord kunnen staan.

Het vakmanschap en de combinatie van de juiste materialen en mensen realiseren uw project stipt, volgens een perfecte timing en binnen uw budget. De opvolging is trouwens al verzekerd met zoon Nory, die trouwens ook regelmatig op en naast het terrein bij onze club aan te treffen is.

-----------------------------------------------------------------------------

.maar

Een trouwe sponsor sinds jaren is Pearle Opticien te Vilvoorde, gelegen aan de Nowélei 20. Zaakvoerder Helga Csako staat sinds enkele jaren garant voor de goede zorgen van haar klanten.

Om erachter te komen of uw ogen inderdaad hulp nodig hebben, doet de Opticien een oogmeting. De Pearle Opticien hanteert een oogmeting bestaande uit 12 stappen. Zo weet de Pearle Opticien precies bij welke correctie u weer haarscherp ziet. De oogmeting is altijd gratis en u kunt in de winkel terecht zonder afspraak.

 

Pearle Opticiens doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsproduct krijgt en dat u de komende jaren veel plezier van uw bril of contactlenzen blijft houden. Zo bieden wij u een pakket garanties en verzekeringen aan. Ook na uw aankoop kunt u dus blijven rekenen op een perfect zicht.

 

Bezoek ook zeker de website van Pearle! U vindt er niet alleen alle modellen en info terug van brillen, zonnebrillen en contactlenzen, de informatiepagina's gidsen u feilloos doorheen al uw vragen of bemerkingen. Klik hier om deze bron van informatie te bezoeken.

spacer
 
VBL Vlaams - Brabant
Contact:
Webmaster
Secretariaat
Sportieve Cel

VBL